Roman: Primarul Leonard Achiriloaei a anunțat că se lucrează la reabilitarea străzii Griviței

Roman: Primarul Leonard Achiriloaei a anunțat că se lucrează la reabilitarea străzii GrivițeiLeonard Achiriloaei, primarul liberal al municipiului Roman, a anunțat că se lucrează la reabilitarea străzii Griviței.

„Recent, au demarat lucrările de reabilitare și modernizare pe un nou segment din municipiul Roman – Strada Griviței. Eforturile noastre, se concentrează într-o primă etapă pe reamenajarea trotuarelor, pentru a asigura un acces ușor și sigur către proprietăți și a facilita un trafic pietonal fluent.

Ulterior, vom continua cu reabilitarea completă a carosabilului, incluzând turnarea unui covor asfaltic și refacerea marcajelor rutiere. Se lucrează într-un ritm susținut și responsabil, minimizând disconfortul romașcanilor din această zonă. Împreună, construim un Roman mai frumos și mai accesibil pentru toți”, a declarat Leonard Achiriloaei, primarul liberal al municipiului Roman.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Articolul Roman: Primarul Leonard Achiriloaei a anunțat că se lucrează la reabilitarea străzii Griviței apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment