Bihor: contractul pentru modernizarea Bibliotecii Județene a fost semnat – investiție de 10 milioane lei

Bihor: contractul pentru modernizarea Bibliotecii Județene a fost semnat – investiție de 10 milioane leiIlie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a semnat contractul de execuție pentru modernizarea Bibliotecii Județene. Investiția are o valoare de 10.379.046 lei, iar fondurile sunt asigurate prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

„După ce constructorul va depune garanția de bună execuție, vom da ordinul de începere a lucrărilor. În următoarele două săptămâni, Biblioteca va elibera spațiile care vor fi afectate de lucrări, iar până la sfârșitul lunii martie vor începe lucrările propriu-zise. Până atunci, firma va face organizarea de șantier și va depune documentațiile necesare. Mulțumesc colegilor din echipa de proiect și conducerii Bibliotecii pentru implicare și pentru semnarea contractului. La finalul lucrărilor, Biblioteca Județeană va fi total modernizată și digitalizată, oferind condiții mult mai bune cititorilor și facilități suplimentare”, a transmis liderul liberal.

„Renovarea sediului central al Bibliotecii Județene Gheorghe Șincai presupune delimitarea clădirii inițiale în două zone distincte, una pentru depozitele de carte și birourile personalului angajat, iar alta deschisă în totalitate publicului, compusă dintr-un atrium și spații adiacente acestuia”, a adăugat conducerea CJ Bihor.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Articolul Bihor: contractul pentru modernizarea Bibliotecii Județene a fost semnat – investiție de 10 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment