Raluca Turcan a anunțat că viitorul Uniunii Europene se decide săptămâna aceasta la București

Raluca Turcan a anunțat că viitorul Uniunii Europene se decide săptămâna aceasta la BucureștiRaluca Turcan, ministra liberală a Culturii, a anunțat că viitorul Uniunii Europene se decide săptămâna aceasta la București.

Ministra a afirmat că PNL organizează la București congresul celei mai puternice familii politice europene – Partidul Popular European. În următoarele trei zile, Bucureștiul va fi Capitala Uniunii Europene, „iar noi, reprezentanții PNL, vom susține cu toată forța prioritățile României în spațiul UE și vom contribui semnificativ la agenda UE pentru următorii 5 ani”.

„În calitate de ministru al culturii, Congresul PPE îmi oferă cea mai bună ocazie pentru a susține și promova proiectele culturale ale României la nivel european, pentru a discuta despre noi oportunități de finanțare nerambursabilă pentru instituțiile noastre de cultură și pentru a explora noi posibilități de cooperare între România și alte state membre. Prezența la București a celei mai mari părți a conducerii Uniunii Europene demonstrează faptul că PNL reprezintă o voce puternică în UE și că este garantul incontestabil al parcursului european al României! UE și PNL înseamnă bunăstare, dezvoltare, prosperitate, fonduri nerambursabile, libertate și democrație pentru România”, a declarat Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii.

sursă: Raluca Turcan, Facebook

Articolul Raluca Turcan a anunțat că viitorul Uniunii Europene se decide săptămâna aceasta la București apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment