Primarul Florin Oancea: Sunt onorat să particip la Congresul Partidului Popular European

Primarul Florin Oancea: Sunt onorat să particip la Congresul Partidului Popular EuropeanPrimarul Florin Oancea Sunt onorat să particip la Congresul Partidului Popular European

Primarul Florin Oancea Sunt onorat să particip la Congresul Partidului Popular European

Florin Oancea, primarul Municipiului Deva, a declarat că este onorat să participe la Congresul Partidului Popular European.

”Partidul Naţional Liberal găzduieşte la Bucureşti (Romexpo) Congresul Partidului Popular European, un eveniment de amploare, în parteneriat cu Partidul Popular European, cea mai mare familie politică din Europa.

Suntem în aceeași sală cu preşedinta Comisiei Europene – Ursula von der Leyen, cu preşedinta Parlamentului European – Roberta Metsola, cu președintele PPE – Manfred Weber, cu şefi de state şi de guverne, cu preşedinţii de partide din partea PPE, dar şi cu comisarii europeni care fac parte din familia politică a popularilor europeni.

Programul Congresului PPE cuprinde pregătirile şi strategia pentru alegerile pentru Parlamentul European, manifestul Partidului Popular European, dar şi alegerea principalilor candidați ai partidului pentru funcţiile europene.

Congresul Partidului Popular European este cel mai important eveniment politic din Europa în 2024 și sunt bucuros și onorat să fiu participant la acest eveniment istoric pentru parcursul european al României!”, a declarat edilul liberal Florin Oancea.

Sursă: Facebook Florin Oancea

Articolul Primarul Florin Oancea: Sunt onorat să particip la Congresul Partidului Popular European apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment