Senatorul Claudia Mihaela Banu: Congresul Partidului Popular European a transformat Bucureștiul în capitala politică a Europei

Senatorul Claudia Mihaela Banu: Congresul Partidului Popular European a transformat Bucureștiul în capitala politică a EuropeiSenatorul Claudia Mihaela Banu Congresul Partidului Popular European a transformat Bucureștiul în capitala politică a Europei

Senatorul Claudia Mihaela Banu Congresul Partidului Popular European a transformat Bucureștiul în capitala politică a Europei

Senatorul Claudia Mihaela Banu a anunțat că peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări, 13 președinți de stat și de guvern din UE, preşedintele Comisiei Europene, preşedintele Parlamentului European, preşedinţii de partide din partea Popularilor Europeni, dar şi comisarii europeni care fac parte din familia politică a PPE, s-au întâlnit la Romexpo pentru a discuta strategia propusă de PPE pentru următorii 5 ani, strategie definitorie pentru viitorul european.

”Venirea PPE la Bucureşti reprezintă un semn de solidaritate al întregii Uniuni Europene cu România şi statele aflate în vecinătatea războiului declanşat de Rusia în Ucraina.

Dezbateri importante au avut loc astăzi pentru țara noastră, precum aderarea rapidă a României și Bulgariei la spațiul Schengen, continuarea sprijinului acordat Ucrainei și susținerea aderării Moldovei la UE.

De asemenea, Președintele PNL Nicolae Ciucă a derulat mai multe întâlniri bilaterale importante pentru viitorul parcursului României, în contextul european.

Nu în ultimul rând, în cadrul congresului, a fost reiterată susținerea PPE pentru șefia Comisiei Europene, în persoana Ursulei von der Leyen, actuala șefă a executivului european.

Reuniunea de la Bucureşti a fost găzduită de Partidul Naţional Liberal în colaborare cu Partidul Popular European și demonstrează că România este privită ca un partener serios și influent în spațiul est european.”, a declarat liberala Claudia Mihaela Banu.

Sursă: Facebook Claudia Mihaela Banu

Articolul Senatorul Claudia Mihaela Banu: Congresul Partidului Popular European a transformat Bucureștiul în capitala politică a Europei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment