CJ Constanța: Etapa de evaluare tehnică și financiară pentru proiectul de reabilitare și modernizare a DJ226A a fost finalizată cu succes

CJ Constanța: Etapa de evaluare tehnică și financiară pentru proiectul de reabilitare și modernizare a DJ226A a fost finalizată cu succesPreședintele Consiliului Județean Constanța anunță că etapa de evaluare tehnică și financiară pentru proiectul de reabilitare și modernizare a DJ226A Tronsonul DN22/Tariverde – Cogealac și DJ226B Tronsonul Cogealac – Gradina – Pantelimon – DN2A/Crucea a fost finalizată cu succes.

,,Proiectul, depus in cadrul Programului Regional Sud-Est 2021-2027, a obținut un punctaj de 72 de puncte! Cu un accent puternic pe stimularea transportului sustenabil, investiția se conformează celor mai ridicate standarde pentru dezvoltare durabilă și vizează modernizarea pe o lungime totală de 33,860 km.

Acest lucru înseamnă practic o comunitate mai prosperă și conectată, un mediu favorabil pentru dezvoltarea economică și socială a județului nostru și o mai bună accesibilitate, în special pentru cei peste 10.000 de locuitori din Cogealac, Crucea, Grădina și Pantelimon.

Le mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect, de la persoanele angrenate în planificare, până la cei care vor contribui la implementare.

Pentru un viitor mai bun, mai conectat și mai durabil voi continua să mă implic activ și să sprijin realizarea acestui obiectiv vital!”,declară președintele CJ Constanța Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Articolul CJ Constanța: Etapa de evaluare tehnică și financiară pentru proiectul de reabilitare și modernizare a DJ226A a fost finalizată cu succes apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment