Primăria Sectorului 6: 470 de mil. lei suma cerută de primarul Ciprian Ciucu pentru reabilitarea blocurilor

Primăria Sectorului 6: 470 de mil. lei suma cerută de primarul Ciprian Ciucu pentru reabilitarea blocurilorPrimăria Sectorului 6 470 de mil. lei suma cerută de primarul Ciprian Ciucu pentru reabilitarea blocurilor

Primăria Sectorului 6 470 de mil. lei suma cerută de primarul Ciprian Ciucu pentru reabilitarea blocurilor

Primăria Sectorului 6 a anunțat că 470 de milioane de lei este suma cerută de primarul Ciprian Ciucu pentru a fi cuprinsă în Bugetul local pentru anul 2024, sumă care va fi alocată pentru reabilitarea blocurilor.

„Anul acesta, bugetul Sectorului 6 va merge cu precădere, în această ordine, la reabilitarea termică a blocurilor (470 de milioane de lei), în Educație (391 milioane lei), către parcări și reabilitarea sistemului rutier (235 milioane lei), către amenajarea de spații verzi, fazele ulterioare ale Parcului Liniei și viitorul parc Lacul Morii (172 milioane lei), la construirea de străzi noi (ex. Drumul Valea Larga, Drumul Osiei, Drumul Roții etc.).

În ceea ce privește anveloparea blocurilor, lucrările sunt extrem de scumpe, de aici și valoarea mare a investițiilor pe care trebuie să le facem. Pe lângă suma de 470 de milioane de lei, suntem pregătiți să mai accesăm și alte linii de finanțare, astfel că vom avelopa și mai mult”, a declarat edilul Sectorului 6.

Suma de 470 de milioane de lei, alocată în 2024 pentru reabilitarea blocurilor, este dublă față de propunerea de buget de anul trecut (când am avut 216 milioane de lei).

Majoritatea banilor provin de la bugetul local și subvenții de stat, 104 milioane provin din PNRR și 27 de milioane din credit extern.

Sursă: Facebook Primăria Sectorului 6

Articolul Primăria Sectorului 6: 470 de mil. lei suma cerută de primarul Ciprian Ciucu pentru reabilitarea blocurilor apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment