Adrian Veștea: PNL Brașov își prezintă candidații pentru alegerile locale

Adrian Veștea: PNL Brașov își prezintă candidații pentru alegerile localeAdrian Veștea PNL Brașov își prezintă candidații pentru alegerile locale

Adrian Veștea PNL Brașov își prezintă candidații pentru alegerile locale

Liberalul Adrian Veștea a anunțat că PNL Brașov a început prezentările oficiale ale candidaților pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

”PNL Brașov o aduce în atenția alegătorilor din Zărnești pe doamna Sorina Pietroi, o doamnă ambițioasă, consilier local, care își propune să aducă schimbări benefice comunității în care trăiește. Sunt convins că zărneștenii îi vor oferi încrederea lor!

De asemenea, Adrian Guran este candidatul nostru pentru Poiana Mărului, iar Dănuț Milășan este candidatul pentru Primăria Recea.

În timp ce Sorina și Adrian încearcă să câștige pentru Partidul Naţional Liberal în localitățile lor, conduse de alte partide, situația din Recea este diferită.

După 20 de ani, domnul primar Gheorghe Lazea a decis să nu mai candideze, ceea ce îl aduce în competiția electorală pe Dănuț Miloșan, din partea PNL.

Ne aflăm într-o pregătire continuă și ne angajăm să desemnăm oficial cei mai buni candidați în toate localitățile din județ! Continuăm!”, a transmis liberalul Adrian Veștea.

Sursă: Facebook Adrian Veștea

Articolul Adrian Veștea: PNL Brașov își prezintă candidații pentru alegerile locale apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment