CJ Giurgiu: A început operațiunea de plantare a arborilor pe aliniamentul DJ 507

CJ Giurgiu: A început operațiunea de plantare a arborilor pe aliniamentul DJ 507Consiliului Județean Giurgiu anunță că a început operațiunea de plantare a arborilor pe aliniamentul Drumului Județean 507, care leagă localitățile Giurgiu, Oinacu, Braniștea și Gostinu.

,,Această acțiune face parte dintr-un plan amplu de înverzire și de promovare a sustenabilității în județ, subliniind angajamentul autorităților locale pentru îmbunătățirea calității mediului și a vieții cetățenilor.

DJT vizează plantarea a 900 de arbori până la încheierea primăverii, o inițiativă ce reprezintă un pas important spre realizarea unei tranziții ecologice în regiune.

Aceste eforturi reflectă viziunea Consiliului Județean Giurgiu de a se alinia la obiectivele de dezvoltare durabilă și de a se poziționa ca un prieten al mediului, iar, prin contribuția adusă, județul Giurgiu își consolidează rolul în protecția și îmbunătățirea spațiilor verzi, creând un mediu mai sănătos și mai plăcut pentru generațiile actuale și viitoare.”, anunță reprezentanții Consiliului Județean Giurgiu pe pagina de Facebook.

Articolul CJ Giurgiu: A început operațiunea de plantare a arborilor pe aliniamentul DJ 507 apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment