CJ Arad: investiție de 11.133.458 Ron pentru lucrări de reabilitare și modernizare la Complexul Muzeal Arad

CJ Arad: investiție de 11.133.458 Ron pentru lucrări de reabilitare și modernizare la Complexul Muzeal AradCJ Arad investiție de 11.133.458 Ron pentru lucrări de reabilitare și modernizare la Complexul Muzeal Arad

CJ Arad investiție de 11.133.458 Ron pentru lucrări de reabilitare și modernizare la Complexul Muzeal Arad

Complexul Muzeal Arad a fost unul dintre beneficiarii investițiilor de anvergură din cultura arădeană.

Spațiile interioare ale Complexului Muzeal Arad au trecut printr-un amplu proces de reabilitare și modernizare începând cu luna mai 2023, lucrările finalizând-se în luna martie 2024.

În cadrul lucrărilor efectuate s-au schimbat în totalitate instalația electrică, cea de încălzire-răcire și s-au refăcut de la zero finisajele interioare, investiția ridicându-se la suma de 11.133.458 Ron.

”După această primă etapă de modernizare, Complexul Muzeal Arad va propune un concept expozițional modern pentru expoziția de arheologie și viitoarea expoziție de istorie a Aradului în context european.

Totodată, pentru punerea în valoare a patrimoniului muzeal se vor crea spații de expoziții temporare, dedicate diversității multiculturale și multietnice din județul Arad, precum și un spațiu expozițional dedicat Revoluției din anul 1989 în Arad.”, a comunicat Consiliul Județean Arad.

Sursă: Facebook Consiliul Județean Arad

Articolul CJ Arad: investiție de 11.133.458 Ron pentru lucrări de reabilitare și modernizare la Complexul Muzeal Arad apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment