CJ Constanța: Proiectul de digitalizare al Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” a fost admis pentru finanțare

CJ Constanța: Proiectul de digitalizare al Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” a fost admis pentru finanțarePreședintele Consiliului Județean Constanța anunță că proiectul de digitalizare al Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” a fost admis la finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

,,Proiectul nostru se numără printre cele 206 de inițiative selectate din totalul de 311 depuse la nivel național!

Investiția se ridică la aproximativ 1.200.000 de euro, sumă ce va fi acoperită în întregime din fondurile PNRR.

În urma implementării proiectului, ce se va realiza în decursul a 21 de luni, spitalul județean va beneficia de sisteme informatice spitalicești integrate (SIS) pentru conectarea tuturor mecanismelor de înregistrare și administrare digitale, lucru ce va permite completarea computerizată a comenzii medicului (CPCM) la nivel de unitate sanitară.

Este un pas semnificativ în direcția digitalizării celei mai mari unități medicale din regiunea de Sud-Est a României, ce va contribui esențial la îmbunătățirea calității serviciilor oferite pacienților și va consolida infrastructura sanitară a județului nostru.

Mulțumesc pentru susținere și colaborare, reprezentanților Ministerului Sănătății și tuturor celor implicați în această inițiativă!”,declară președintele CJ Constanța Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Articolul CJ Constanța: Proiectul de digitalizare al Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” a fost admis pentru finanțare apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment