Constanța: Pe aleea Argeș din cartierul Tomis Nord va fi construită o parcare supraetajată

Constanța: Pe aleea Argeș din cartierul Tomis Nord va fi construită o parcare supraetajatăReprezentanții Primăriei Constanța anunță că noua parcare de pe aleea Argeș din cartierul Tomis Nord va deservi una dintre cele mai aglomerate zone din cartier.

,,Situată în apropierea blocului V3, parcarea va avea un regim de înălțime pe 4 niveluri( S+P+4E) și o terasă circulabilă și va fi construită pe o suprafată de 1113 mp.

Vor fi amenajate 111 locuri de parcare. Investiția este realizată de Primăria Constanța, prin SC Confort Urban.

În acest moment, se realizează cercetarea arheologică, în vederea obținerii avizelor necesare pentru demararea lucrărilor.

Pentru siguranța utilizatorilor, parcarea va fi dotată cu sistem de supraveghere video, sistem de control acces și instalații de detecție, semnalizare și avertizare incendiu.

Spațiul din proximitatea parcării va fi reamenajat. Se vor construi alei pietonale, se vor reabilita suprafețele carosabile iar zona va beneficia de noi spații verzi.

Realizarea investiției va aduce o îmbunătățire a calității vieții locuitorilor din zonă, aceștia beneficiind de spații suplimentare de parcare, au informat reprezentanții Primăriei Constanța.”, au informat reprezentanții Primăriei Constanța.

Articolul Constanța: Pe aleea Argeș din cartierul Tomis Nord va fi construită o parcare supraetajată apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment