Dâmbovița: Trei proiecte noi în Dărmănești- substație de ambulanță, cadastrare gratuita și teren de fotbal cu tribune și nocturnă

Dâmbovița: Trei proiecte noi în Dărmănești- substație de ambulanță, cadastrare gratuita și teren de fotbal cu tribune și nocturnăPartidul Național Liberal Dambovița anunță că proiectele și inițiativele la care primarul Valentin Mihalache și echipa sa au lucrat în ultima perioadă se concretizează în investiții în localitate.

La capitolul sănătate, recent, Ministerul Sănătății a dat aviz favorabil pentru înființarea unei substații de ambulanță cu personal calificat, la Dărmănești.

Primarul Mihalache a anunțat că se dă start la cadastru gratuit prin Proiectul Național de Cadastru și Carte Funciară, prin care vor fi înscrise GRATUIT în cartea funciară toate proprietățile pe care le dețin localnicii. În perioada următoare se va desfășura campania de colectare a actelor de proprietate.

Zilele trecute a fost semnat contractul de execuție pentru investiția”Construire teren de fotbal și amenajări exterioare”.

Terenul are în dotare tribune,nocturnă, supraveghere video și este destinat activităților în aer liber.

Este poziționat în incinta Școlii Dărmănești, în spatele sălii de sport și are ca scop desfășurarea orelor de educație fizică și sport pentru elevi dar și pentru activități ale tinerilor din comună.

Sursa: stirilafixdb.ro

Articolul Dâmbovița: Trei proiecte noi în Dărmănești- substație de ambulanță, cadastrare gratuita și teren de fotbal cu tribune și nocturnă apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment