Președintele Klaus Iohannis: Am decis să intru în competiție pentru funcția de Secretar General al NATO

Președintele Klaus Iohannis: Am decis să intru în competiție pentru funcția de Secretar General al NATOPreședintele Klaus Iohannis Am decis să intru în competiție pentru funcția de Secretar General al NATO

Președintele Klaus Iohannis Am decis să intru în competiție pentru funcția de Secretar General al NATO

Președintele României, Klaus Iohannis și-a anunțat canditatura pentru funcția de Secretar General al NATO.

”Ne aflăm într-un context de securitate în care cred că este momentul ca România să-și asume o și mai mare responsabilitate în cadrul structurilor de conducere euroatlantice.

Am decis să intru în competiție pentru funcția de Secretar General al NATO și îmi asum această candidatură în numele României cu toată responsabilitatea.

Această decizie are la bază performanța României, experiența acumulată pe parcursul celor două mandate de Președinte al României, înțelegerea profundă a provocărilor cu care se confruntă NATO, Europa, și în special regiunea noastră, și angajamentul meu ferm față de valorile și obiectivele fundamentale ale NATO.”, a declarat liberalul Klaus Iohannis.

Sursă: Facebook Klaus Iohannis

Articolul Președintele Klaus Iohannis: Am decis să intru în competiție pentru funcția de Secretar General al NATO apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment