Primăria Municipiului Arad: Consiliul pentru Elitele arădene organizează Gala Elitelor Arădene

Primăria Municipiului Arad: Consiliul pentru Elitele arădene organizează Gala Elitelor ArădenePrimăria Municipiului Arad Consiliul pentru Elitele arădene organizează Gala Elitelor Arădene

Primăria Municipiului Arad Consiliul pentru Elitele arădene organizează Gala Elitelor Arădene

Consiliul pentru Elitele arădene, Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad în parteneriat cu Marea Lojă Națională din România, la inițiativa asociațiilor: Fraternitas 37, Concordia 271, Preparandia 345, Milan Tabacovici, Aurel Ardelean Academica, SF 6020, Casa cu Lacăt, organizează cel mai important eveniment de recunoaștere a valorilor locale, Gala Elitelor Arădene, ediția a 3-a.

Având ca parteneri Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean Arad, Filarmonica Arad, Centrul Cultural Județean Arad, și Asociația EMERA, precum și reprezentanți ai mediului academic și de afaceri, evenimentul se va desfășura pe data de 23 martie 2024, de la ora 19:00, la Palatul Cultural din Arad.

”În cadrul galei, vom acorda șase premii în valoare de 6.000 de lei fiecare, destinat personalităților din comunitatea noastră care s-au distins prin performanțele lor excepționale, reafirmând astfel angajamentul nostru față de valorificarea și susținerea elitelor arădene.”, a comunicat Primăria Municipiului Arad.

  • Premiul Caius Iacob – pentru matematică, științe inginerești;
  • Premiul Dimitrie Cameniță – pentru științe sociale, economie și antreprenoriat;
  • Premiul Sever Frențiu – pentru științe umaniste și arte;
  • Premiul Aurel Ardelean – pentru științe biologice și biomedicale;
  • Premiul Ștefan Augustin Doinaș – pentru performanțe deosebite în educație;
  • Premiul Francisc Von Neuman – pentru promovarea imaginii Aradului.

Acest proiect se bucură de susținerea financiară a celor mai importante companii ce își desfășoară activitatea în județul Arad, o dovadă clară a angajamentului lor față de valorile și dezvoltarea locală.

“Mă bucur că un astfel de eveniment capătă și patina timpului și a tradiției în orașul nostru. Dincolo de recunoașterea meritelor celor care au făcut performanță și prin munca lor au atins niveluri mari de realizare în fiecare domeniu, este mesajul pe care îl transmitem tinerei generații că performanța este recunoscută și apreciată.

Mulțumesc, Consiliului pentru Elitele arădene și universităților din orașul nostru, că duc mai departe acest proiect, spre binele comunității noastre.”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, la finele conferinței de presă.

Sursă: Facebook Primăria Municipiului Arad

Articolul Primăria Municipiului Arad: Consiliul pentru Elitele arădene organizează Gala Elitelor Arădene apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment