Primăria municipiului Roman realizează lucrări de igienizare și modernizare la Hala Centrală

Primăria municipiului Roman realizează lucrări de igienizare și modernizare la Hala CentralăPrimăria municipiului Roman realizează lucrări de igienizare și modernizare la Hala Centrală.

„Mi-am propus să îmbunătățim condițiile și facilitățile atât pentru cetățeni, cât și pentru comercianții locali, motiv pentru care, în această perioadă, au avut deja loc o serie de lucrări, printre care: Instalarea a două boilere noi, pentru furnizarea apei calde; Înlocuirea chiuvetelor vechi cu unele moderne din inox, pentru a asigura un standard superior de igienă; Văruirea pereților până la limita de înălțime admisă”, a spus Leonard Achiriloaei, primarul liberal al municipiului Roman.

Edilul a precizat că urmează schimbarea sistemul de iluminat actual cu unul modern și eficient din punct de vedere energetic, constând în instalarea a 48 de lămpi LED și 8 lămpi de tip clopot. Acesta va schimba aspectul spațiilor comerciale și va contribui semnificativ la reducerea consumului de energie.

„Aducem astfel un plus acestui spațiu comercial, pe care mi-l doresc adecvat și prietenos pentru toată lumea”, a declarat Leonard Achiriloaei.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Articolul Primăria municipiului Roman realizează lucrări de igienizare și modernizare la Hala Centrală apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment