Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Am aprobat proiectul prin care urmează să sterilizăm, să microcipăm și să înregistrăm în RECS câinii de rasă comună cu proprietar

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Am aprobat proiectul prin care urmează să sterilizăm, să microcipăm și să înregistrăm în RECS câinii de rasă comună cu proprietarPreședintele CJ Ilfov Hubert Thuma Am aprobat proiectul prin care urmează să sterilizăm, să microcipăm și să înregistrăm în RECS câinii de rasă comună cu proprietar

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma Am aprobat proiectul prin care urmează să sterilizăm, să microcipăm și să înregistrăm în RECS câinii de rasă comună cu proprietar

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat aprobarea proiectului prin care urmează să fie sterilizați, microcipați și înregistrați în RECS câinii de rasă comună cu proprietar, din bugetul CJ Ilfov.

”Totul va fi complet gratuit pentru cetățeni.

Acest proiect vine în urma modificării legislației: CJ-urile pot face acum campaniile de sterilizări gratuite din propriile bugete.

Mai sunt câteva proceduri de bifat până dăm startul.Însă, noi continuăm să organizăm campanii de sterilizări gratuite, cum am făcut și până acum, cu ajutorul organizațiilor non-guvernamentale.

De pildă, mâine, poimâine și vineri, dar și săptămâna viitoare, suntem în Otopeni cu sterilizările gratuite. Programările se fac la numărul 0751.235.009.

Mulțumesc enorm tuturor celor care aleg să ne sprijine și tuturor cetățenilor care aleg să fie responsabili, să fie un exemplu!

Animalele nu au ce căuta pe străzi. Problema animalelor nimănui pleacă din curțile noastre, sterilizarea e soluția.”, a declarat liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Articolul Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Am aprobat proiectul prin care urmează să sterilizăm, să microcipăm și să înregistrăm în RECS câinii de rasă comună cu proprietar apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment