Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a avut o întrevedere cu Kathleen Kavalec, ambasadorul SUA în România

Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a avut o întrevedere cu Kathleen Kavalec, ambasadorul SUA în RomâniaGheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, a avut o întrevedere cu Kathleen Kavalec, ambasadorul SUA în România, care se află zilele acestea se află într-o vizită în județul Suceava, cu ocazia deschiderii expoziției „Noi, Poporul: 25 de ani de Parteneriat Strategic”, organizată pentru a aniversa un sfert de secol de parteneriat strategic între România și SUA.

„Județul Suceava este pregătit să se implice în parteneriatul româno-american. În cadrul întâlnirii am prezentat oportunitățile în perspectiva dezvoltării unui parteneriat economic Suceava – SUA, bazat pe turism, cultură, mediu de afaceri. Parteneriatul strategic a marcat înscrierea țării noastre pe un drum al consolidării, bunăstării vieții socio-economice, democrației, cimentat odată cu aderarea la NATO și UE.

Excelența Sa a fost însoțită de consilierul pentru presă și cultură al Ambasadei SUA, Peter Brown, de atașatul politic Alexandra Shema și de directorul pentru spații americane, Irina Nițu”, a declarat Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava.

sursă: CJ Suceava, Facebook

Articolul Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a avut o întrevedere cu Kathleen Kavalec, ambasadorul SUA în România apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment