Primăria Sectorului 6 a obținut recepția clădirii pentru Creșa Rușețu

Primăria Sectorului 6 a obținut recepția clădirii pentru Creșa RușețuPrimăria Sectorului 6 a obținut recepția clădirii pentru Creșa Rușețu

Primăria Sectorului 6 a obținut recepția clădirii pentru Creșa Rușețu

Primăria Sectorului 6 a anunțat obținere recepției clădirii pentru Creșa Rușețu.

”Ieri am obținut recepția clădirii, în acest moment, se află în derulare concursul de angajare a personalului, dar și înscrierile prichindeilor. În primele 10 minute, de la deschiderea platformei, 35 de copilași au fost înscriși.

Apoi trebuie să obținem autorizația de funcționare de la Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar. În aprilie-mai, în funcție de când obținem autorizarea, deschidem porțile.”, a comunicat Primăria Sectorului 6.

Creșa Rușețu este prima creșă construită în Sectorul 6, în ultimii 46 de ani. Și urmează alte două: Creșa din Bd. Iuliu Maniu și Creșa Brâncuși.

Primarul liberal Ciprian Ciucu a obținut finanțarea din PNRR și a semnat autorizația de construire pentru Creșa din Bd. Iuliu Maniu și Creșa Brâncuși.

Sursă: Facebook Primăria Sectorului 6

Articolul Primăria Sectorului 6 a obținut recepția clădirii pentru Creșa Rușețu apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment