CJ Iași: Aeroportul Iași are o nouă identitate vizuală

CJ Iași: Aeroportul Iași are o nouă identitate vizualăAeroportul Iași are o nouă identitate vizuală, conform reprezentanților CJ Iași.

Lansarea oficială a noului brand al Aeroportului Iași a avut loc în cadrul unui eveniment ce s-a desfășurat în noul terminal, T4, unde au fost prezenți 200 de invitați – autorități locale, reprezentanți ai mediului academic și de business precum și ai societății civile, parteneri și colaboratori. Noua identitate a Aeroportului Iași a fost atent construită, urmând un proces creativ și consultativ complex și are în centru două componente nucleu: semnătura grafică și noua poziționare de brand “inspirăm mișcarea”.

Semnătura grafică este compusă dintr-un logotip (cuvântul AEROPORTUL) creat special pentru aeroport, plecând de la fontul corporate, și un simbol ce reprezintă o transliterare a cuvântului „IASI”, în care literele compun o mișcare ascendentă și fluidă, evocând experiența redefinită a pasagerilor. Brandul Aeroportului Iași surprinde toate elementele pentru care Iașul este recunoscut astăzi: istorie, comunitate, cultură, tradiții, curaj.

Rebrandingul e necesar în contextul creșterii mobilității și dezvoltării fără precedent a Aeroportului Iași, reflectă dimensiunea regională a acestuia, rolul de aeroport principal în zona de N-E, precum și anvergura pe care și-a câștigat-o în ultimii ani. Noul brand al Aeroportului Iași a fost realizat de agenția Innerpride, care activează pe piața din România de 20 de ani, aceasta fiind recunoscută și la nivel internațional.

În cadrul evenimentului de lansare au luat cuvântul Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, Directorul General al Aeroportului Iași, Romeo Vatră, alături de George Nisioiu, CEO Innerpride, și Dragoș Anastasiu, Președintele Eurolines România Group.

Dezvăluirea noului logo și a noului slogan a fost marcată printr-un moment artistic susținut de balerini de la Opera Română din Iași.

„Aeroportul Iași a devenit un epicentru al mișcării. Mișcarea înseamnă cunoaștere, mișcarea înseamnă inovație, mișcarea înseamnă evoluție. Această mișcare continuă păstrează Iașul viu, dinamic, actual, îl potențează și-l ajută să crească în mod constant. Și nu vorbim doar despre Iași, pentru că așa cum spuneam, Aeroportul nostru este un important centru regional, prin care conectăm și celelalte județe din regiune, Suceava, Botoșani, Bacău, Neamț, Vaslui, alături de Republica Moldova, de restul Europei. Trebuie să păstrăm Iașul într-o continuă mișcare pentru a dezvolta în continuare județul și, odată cu județul Iași, întreaga regiune de N-E și astfel să fim puternici în România și în Europa. Vreau să-i felicit și să le mulțumesc directorului Romeo Vatră, lui George Nisioiu și echipelor de la Aeroportul Iași și Innerpride pentru modul foarte bun în care au colaborat și, evident, pentru rezultat. Astăzi, Aeroportul Iași, de la infrastructură, la servicii și, de acum și la identitate, este mult mai prietenos, inovator, este, practic, cu totul un nou aeroport”, a declarat Președintele Consiliului Județean, Costel Alexe.

Mai multe detalii aici.

sursă: CJ Iași, Facebook

Articolul CJ Iași: Aeroportul Iași are o nouă identitate vizuală apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment