Piatra Neamț: Primarul Andrei Carabelea a alocat, pentru anul 2024, aproape 60% din bani pentru investiții, într-un buget echilibat

Piatra Neamț: Primarul Andrei Carabelea a alocat, pentru anul 2024, aproape 60% din bani pentru investiții, într-un buget echilibatAndrei Carabelea, primarul liberal al municipiului Piatra Neamț, a alocat, pentru 2024, aproape 60% din bani pentru investiții, într-un buget echilibrat.

„Asta înseamnă că acordăm importanța cuvenită și lucrărilor de întreținere a străzilor, trotuarelor și punților din oraș, într-un plan de reparații pe care l-am stabilit în funcție de starea drumurilor, sesizările primite de-a lungul timpului, dar și viitoarelor proiecte de modernizare pe drumurile principale din oraș, pentru a avea o coerență a lucrărilor. Străzile cuprinse în planul de lucrări sunt doar o mică parte din ce vom face anul acesta, avem stabilite investiții care răspund nevoilor pietrenilor în toate zonele din oraș”, a spus Andrei Carabelea.

Liberalul a precizat că în program au fost incluse lucrări de asfaltare (turnare de covor asfaltic nou, înlocuit borduri, ridicat cămine la cotă) pe 24 de străzi, la care se adaugă și investițiile noi pe alte șase străzi din municipiu – Răsăritului, Dragoș Vodă (pentru continuarea drumului de acces spre Gârcina), Smaraldului, Cuarțului, Aviatorilor și Planorului. Pe lângă lucrările planificate, Publiserv va interveni și la sesizările punctuale care vin din partea cetățenilor.

Lista cu cele 24 de străzi poate fi consultată aici.

Articolul Piatra Neamț: Primarul Andrei Carabelea a alocat, pentru anul 2024, aproape 60% din bani pentru investiții, într-un buget echilibat apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment