Primarul Florin Oancea a anunțat noi proiecte pentru a atrage turiștii la Deva

Primarul Florin Oancea a anunțat noi proiecte pentru a atrage turiștii la DevaPrimarul Florin Oancea a anunțat noi proiecte pentru a atrage turiștii la Deva

Primarul Florin Oancea a anunțat noi proiecte pentru a atrage turiștii la Deva

Florin Oancea, primarul Municipiului Deva, a anunțat noi proiecte pentru a atrage turiștii.

Administrația publică locală, împreună cu membrii Asociației pentru promovarea turismului din Deva și Regiune, DEVA 360 vor demara o serie de campanii de promovare: tururi ghidate pe Cetatea Devei, în centrul istoric, la bisericile din oraș, patru dintre acestea monumente istorice.

”Vom avea un circuit, un tur ce se va numi ,,History walk”, pe care îl vom promova și implementa. Un circuit pe care turiștii îl pot accesa la pas și va cuprinde toate clădirile de tip monument istoric. La fiecare dintre acestea va fi un cod QR pe care îl scanezi și poți vedea cum arăta clădirea la momentul în care a fost construită și care este povestea ei.

Ruinele Cetății Deva, de pe Dealul Cetății, au fost și rămân un obiectiv turistic important. La poalele dealului se întinde „Parcul Cetății”. Avem și complexul acvatic Aquland, un loc de relaxare pentru turiștii care ne vizitează orașul.”, a precizat edilul liberal Florin Oancea.

Membrii Asociației Deva 360 lucrează și la experiențe pentru turiști, pentru ca în momentul în care ajung aici să știe exact ce pot vizita și cum pot să petreacă timpul liber, indiferent de vârstă.

Pe platformele de turism se vor promova pachete pe care agențiile să le poată include în ofertele lor ca experiențe inedite.

”Turismul se face împreună cu comunitatea, cu oameni care înțeleg să ofere și ei servicii de calitate, pentru ca oaspeții care ne trec pragul să-și dorească să revină în frumosul nostru oraș.

În 21 martie 2024, vom avea la Deva, și cea de a doua ediție a Conferinței Ospitalității organizată de Asociația pentru Promovarea Turismului din Deva și Regiune.

Conferința Ospitalității este și o platformă strategică pentru ca antreprenorii și specialiștii din domeniul ospitalității să se reunească pentru a stabili împreună punctul de evoluție înspre care dorim să mergem împreună.

Scopul nostru este să țesem o comunitate strânsă, omogenă, care să încorporeze perfect atât sectorul privat, cât și cel public, iar obiectivul final – „Destinația de Deva”.”, a declarat primarul Florin Oancea.

Sursă: Facebook Florin Oancea

Articolul Primarul Florin Oancea a anunțat noi proiecte pentru a atrage turiștii la Deva apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment