Președinta CJ Sibiu Daniela Cîmpean: Tineri liberali din județ cât și din Brașov, Mureș, Harghita și Alba, s-au reunit la Sibiu

Președinta CJ Sibiu Daniela Cîmpean: Tineri liberali din județ cât și din Brașov, Mureș, Harghita și Alba, s-au reunit la SibiuPreședinta CJ Sibiu Daniela Cîmpean anunță că tineri liberali din județul Sibiu, cât și din Brașov, Mureș, Harghita și Alba, s-au reunit la Sibiu pentru cea de-a doua Conferință Regională “Europa în fiecare localitate” a organizației naționale a Tineretului Național Liberal.

,,<Europa în fiecare localitate> a organizației naționale a Tineretului Național Liberal.

Generația tânără își dorește succesul. Spre exemplu, peste 22.000 de studenți români au accesat fonduri nerambursabile pentru a dezvolta peste 1.300 de afaceri.

De beneficiile fondurilor europene se bucură locuitorii județului Sibiu, pentru care am reabilitat spații medicale, drumuri județene, școli pentru elevii cu dizabilități, am construit case pentru copiii din centrele de plasament și am extins terminalul de pasageri al aeroportului.

Am avut onoarea să mă adresez sutelor de tineri alături de doamna ministru Raluca Turcan, domnul europarlamentar Mircea Hava, domnul Ion Dumitrel- președinte CJ Alba, domnul Ciprian Dobre – prefectul județului Mureș și domnul Apafi Mihai, tânărul primar al comunei brașovene Prejmer.

La Sibiu, Europa este la ea acasă, iar steagul Uniunii Europene și tricolorul României afișate de tinerii liberali la Aeroportul Internațional Sibiu au simbolizat drumul european asumat de țară noastră.

Pe 9 mai, de Ziua Europei, cele două drapele de mari dimensiuni, vor ajunge la București, după ce vor parcurge toate cele 8 regiuni de dezvoltare ale României în cadrul următoarelor conferințe ale tinerilor liberali.”, declară Președinta CJ Sibiu Daniela Cîmpean pe pagina sa de Facebook.

Articolul Președinta CJ Sibiu Daniela Cîmpean: Tineri liberali din județ cât și din Brașov, Mureș, Harghita și Alba, s-au reunit la Sibiu apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment