Deputatul Cristian Buican: Vlada Tudor este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Ștefănești din Vâlcea

Deputatul Cristian Buican: Vlada Tudor este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Ștefănești din VâlceaDeputatul Cristian Buican Vlada Tudor este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Ștefănești din Vâlcea

Deputatul Cristian Buican Vlada Tudor este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Ștefănești din Vâlcea

Deputatul Cristian Buican, Președintele PNL Vâlcea, a anunțat că Vlada Tudor este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Ștefănești din Vâlcea.

”Am participat împreună cu colegii din conducerea PNL VÂLCEA la ședința CCL Ștefănești care l-a desemnat pe Vlada Tudor drept candidat pentru poziția de primar al comunei.

Vlada Tudor, un tânăr născut și crescut în Ștefănești, este persoana potrivită pentru a dezvolta comuna și pentru a oferi prin aceasta concetățenilor creșterea nivelului de trai și a confortului.

De ani buni, comuna Ștefănești stagnează, în timp ce în comunele din jur, administrate de liberali, se pot observa roadele invenstițiilor de bun simț atrase de aceștia pentru comunitățile lor.

Vă chem să aveți încredere în Vlada Tudor și să-l votați pentru binele dumneavoastră și al comunei!

Personal îmi exprim încrederea în competența și dăruirea domnului Vlada Tudor pentru comunitatea din care face parte. Este motivul pentru care îl asigur de sprijinul deplin al conducerii Filialei PNL Vâlcea!”, a declarat deputatul liberal Cristian Buican.

Sursă: Facebook Cristian Buican

Articolul Deputatul Cristian Buican: Vlada Tudor este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Ștefănești din Vâlcea apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment