Primarul Andrei Carabelea: Grădina Publică „Nicu Albu” devine realitate cărămidă cu cărămidă

Primarul Andrei Carabelea: Grădina Publică „Nicu Albu” devine realitate cărămidă cu cărămidăGrădina Publică „Nicu Albu” devine realitate cărămidă cu cărămidă, conform anunțului făcut de Andrei Carabelea, primarul liberal al municipiului Piatra Neamț.

„Ce și-au imaginat tinerii studenți de la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” se întâmplă acum la poalele Cozlei. Declarația de intenție rămâne aceeași pe care am spus-o săptămâna aceasta: de Zilele Orașului să ne bucurăm de comunitatea noastră în Grădina Publică „Nicu Albu”! Lucrările la amfiteatru, unde se vor desfășura spectacole și concerte în aer liber, sunt avansate. Se lucrează foarte bine și la sera urbană, la modulele în care se vor desfășura ateliere și târguri, la aleile din interiorul parcului, la consolidarea zonei de la grota ursului și la fostul lac, elementul central al parcului.

Vom avea una dintre cele mai moderne grădini publice din întreaga regiune, o oază de verde, în care istoria și natura scriu o frumoasă poveste”, a transmis Andrei Carabelea, primarul liberal al municipiului Piatra Neamț.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Articolul Primarul Andrei Carabelea: Grădina Publică „Nicu Albu” devine realitate cărămidă cu cărămidă apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment