Alba: noul liceu din Sebeș este aproape finalizat – investiție de 27 milioane lei

Alba: noul liceu din Sebeș este aproape finalizat – investiție de 27 milioane leiDorin Nistor, primarul orașului Sebeș

Dorin Nistor, primarul orașului Sebeș

Dorin Nistor, primarul orașului Sebeș, a anunțat că lucrările de realizare a noului liceu sunt aproape de finalizare, constructorii realizând ultimele retușuri. Investiția este în valoare de 27 milioane lei, fondurile fiind asigurate din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Edilul liberal a adăugat faptul că sălile de clasă și laboratoarele sunt deja utilate cu cele mai moderne echipamente care vor asigura cel mai înalt nivel educațional.

„Spațiile impresionează prin arhitectura modernă, lumina intră generos prin pereții înalți din sticlă accesorizați cu elemente decorative în culori armonioase. Instalații speciale filtrează aerul în fiecare încăpere, senzorii gestionează eficient consumul energetic, tablele interactive rulează softuri educaționale, iar acoperișul oferă o panoramă unică a orașului și găzduiește un sistem generos de panouri solare”, a spus Dorin Nistor.

Aproape 1.000 de elevi vor beneficia de această investiție.

Sursa: Dorin Nistor

Articolul Alba: noul liceu din Sebeș este aproape finalizat – investiție de 27 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment