Ministerul Educației a deschis apelul competitiv de proiecte „Schemă de granturi pentru construcția de campusuri școlare rurale”

Ministerul Educației a deschis apelul competitiv de proiecte „Schemă de granturi pentru construcția de campusuri școlare rurale”Ministerul Educației a deschis apelul competitiv de proiecte „Schemă de granturi pentru construcția de campusuri școlare rurale”.

„Investiții pentru un învățământ de calitate la care să aibă acces toți copiii, indiferent că învață în oraș sau în mediul rural! Săli de curs, laboratoare, spații pentru activități de tip școală după școală, săli și terenuri de sport, spații pentru ateliere de practică, pentru activități extracurriculare, spații pentru luat masa și spații de cazare!

Ministerul Educației a deschis apelul competitiv de proiecte „Schemă de granturi pentru construcția de campusuri școlare rurale”! Venim în sprijinul zonelor rurale prin acordarea de granturi pentru construirea de campusuri școlare moderne.

Alocarea financiară totală a apelului de proiecte este de aproape 30 de milioane de euro, valoare eligibilă PNRR, fără TVA. Invit Grupurile de acțiune locală să se implice și să aplice pentru construcția de astfel de campusuri”, a transmis Ligia Deca, ministra liberală a Educației.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Articolul Ministerul Educației a deschis apelul competitiv de proiecte „Schemă de granturi pentru construcția de campusuri școlare rurale” apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment