Președintele CJ Iași Costel Alexe a făcut o vizită la Unitatea Medico – Socială Răducăneni

Președintele CJ Iași Costel Alexe a făcut o vizită la Unitatea Medico – Socială RăducăneniCostel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași, a făcut o vizită la Unitatea Medico – Socială Răducăneni, alături de subprefectul Dolachi Costel.

În acest centru, aflat în administrarea Consiliului Județean, sunt îngrijiți aproximativ 60 de vârstnici, care au rămas fără familie sau nu au mijloace pentru a-și putea purta singuri de grijă.

“La început de primăvară, le-am surprins pe bunicuțe cu o floare, iar ele pe noi cu o povață de suflet. Personalul inimos de la UMS Răducăneni, împreună cu directorul Corneliu Melinte, le-a devenit familie, iar centrul le-a devenit casă tuturor celor care sunt îngrijiți aici. Încercăm să facem tot ce putem, cu resursele pe care le avem, pentru a ne asigura că seniorilor de la UMS Răducăneni nu le lipsește nimic și trăiesc liniștiți, după o viață de muncă”, a declarat Costel Alexe, președintele CJ Iași.

sursă: CJ Iași, Facebook

Articolul Președintele CJ Iași Costel Alexe a făcut o vizită la Unitatea Medico – Socială Răducăneni apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment