Primarul Ioan Turc a semnat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” din Bistrița – investiție de 3.7 milioane lei

Primarul Ioan Turc a semnat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” din Bistrița – investiție de 3.7 milioane leiȘcoala Gimnazială ”Avram Iancu”

Școala Gimnazială ”Avram Iancu”

Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița, a semnat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu”. Proiectul are o valoare de 3.7 milioane lei, iar fondurile sunt asigurate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

„La finalul lucrărilor de reabilitare, unitatea școlară va avea tâmplărie nouă, clădirea va fi izolată, fațada va fi reparată, instalațiile de încălzire și de iluminat vor fi modernizate, iar calitatea aerului din sălile de clasă va fi asigurată de echipamente de ventilare mecanică.

De asemenea, interiorul va fi împrospătat și dotat cu tehnologii moderne (instalații detecție semnalizare și alarmare incendiu, tehnologii LED, instalații voce-date, supraveghere video, antiefracție, control acces), iar spațiul verde va fi amenajat cu alei pietonale din materiale naturale prietenoase cu mediul și mobilier urban de tip smart. Proiectul include și puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice”, a precizat edilul liberal.

Sursa: Ioan Turc

Articolul Primarul Ioan Turc a semnat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” din Bistrița – investiție de 3.7 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment