Preşedintele PNL Nicolae Ciucă: Cătălin Cîrstoiu este soluția noastră pentru această administrație

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă: Cătălin Cîrstoiu este soluția noastră pentru această administrațiePreşedintele PNL Nicolae Ciucă Cătălin Cîrstoiu este soluția noastră pentru această administrație

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă Cătălin Cîrstoiu este soluția noastră pentru această administrație

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a declarat că activitatea politică este încă percepută la noi ca un demers egoist, în care politicienii se concentrează doar pe propriile interese, nu pe ceea ce obțin românii.

”Acesta este lucrul pe care am venit să îl schimb de când am intrat în politică. De când am intrat în armată, am fost în slujba țării și a românilor. În fiecare zi.

Pentru ca Bucureștiul să se dezvolte și cetățenii să simtă că trăiesc într-o capitală europeană, e nevoie să lăsăm deoparte diferențele și să alegem o administrație care să rezolve problemele bucureștenilor și să muncească pentru ei. Dincolo de partide, culori politice și interese egoiste.

Cătălin Cîrstoiu este soluția noastră pentru această administrație. De ce el și nu un politician clasic? Simplu. Bucureștiul are nevoie de cineva care nu este interesat de afaceri, de scene și emisiuni TV, nu este interesat de spectacol – ci este interesat de rezultate și de binele comun. Iar această persoană nu trebuie să fie una celebră.

Cătălin este un medic cu vechime, un om profesionist și integru, care a jurat să pună beneficiul celorlalți înaintea celui propriu. Și care asta a făcut în ultimii 20 de ani. Știe să ia decizii în situații critice și să-și păstreze cumpătul – sunt calități importante de care Bucureștiul are nevoie astăzi. Cătălin este, de asemenea, un manager de succes, care conduce o instituție cu peste 3500 de angajați.

Alături de el va sta o întreagă echipă – oameni din cele mai mari două partide, dar și profesioniști fără legătură cu politica. Unul dintre aceștia este și domnul arhitect și profesor Tiberiu Florescu – un om care știe să creioneze un proiect, să îl monitorizeze și să se asigure că va fi realizat și care are o experiență vastă în domeniul său, experiență de care Bucureștiul poate beneficia.

Am decis să îl susținem cu toată forța noastră pe Cătălin Cîrstoiu – un om care, în toată cariera sa, și-a îndeplinit îndatoririle cu profesionalism și dedicare. Și sunt convins că asta va face și din funcția de primar general al Capitalei și că va dezvolta Bucureștiul așa cum, din păcate, administrația actuală nu a făcut-o.”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Articolul Preşedintele PNL Nicolae Ciucă: Cătălin Cîrstoiu este soluția noastră pentru această administrație apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment