Vâlcea: Primarul Catana Adrian extinde rețeaua de canalizare și apă în comuna Amărăști

Vâlcea: Primarul Catana Adrian extinde rețeaua de canalizare și apă în comuna AmărăștiVâlcea Primarul Catana Adrian extinde rețeaua de canalizare și apă în comuna Amărăști

Vâlcea Primarul Catana Adrian extinde rețeaua de canalizare și apă în comuna Amărăști

Catana Adrian, Primarul comunei Amărăști, a anunțat extinderea rețelei de canalizare și apă.

”Este foarte greu atunci când preiei mandatul într-o comună în care nu s-a prea investit. Nu putem face drumuri pentru că nu avem utilități. Nu au existat proiecte de utilități. Acesta a fost primul lucru pe care l-am făcut când am am venit. Din fericirea am primit finanțare și iată că ne apucăm de treabă și în 2024 localitatea va avea cele două importante rețele de utilități.”, a declarat primarul Catana Adrian.

După extinderea rețelelor de apă și canalizare, Primăria Amărăsti va depune pe AFIR un nou proiect de drumuri acolo unde infrastructura de utilități a fost finalizată.

Se pregătesc documentațiile pentru un parc fotovoltaic care să asigure cheltuielile publice cu energia electrică, pe o suprafață de 1.200 metri pătrați. Și totodată se dorește realizarea unei paltforme pentru gunoiul de grajd.

Sursă: Facebook PNL Vâlcea

Articolul Vâlcea: Primarul Catana Adrian extinde rețeaua de canalizare și apă în comuna Amărăști apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment