Consiliul Județean Iași achiziționează microbuze electrice pentru elevii din 26 de comune

Consiliul Județean Iași achiziționează microbuze electrice pentru elevii din 26 de comuneConsiliul Județean Iași achiziționează microbuze electrice pentru elevii din 26 de comune.

„Astăzi, a avut loc conferința de lansare a proiectului „Achiziția de microbuze electrice pentru elevi în județul Iași”, proiect implementat cu fonduri obținute prin Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare de 35.902.044,27 lei. Astfel, 26 de comune din județ vor beneficia de mijloace de transport electrice pentru transportul elevilor.

Ne bucurăm că prin acest proiect derulat de Consiliul Județean Iași putem asigura un transport sigur și modern elevilor din mediul rural, precum și participarea acestora la un proces educațional de calitate și incluziv. Totodată, implementarea acestui obiectiv de investiții este un pas important spre tranziția „verde” și spre un viitor sustenabil, așa cum ne-am propus pentru județul nostru, pentru un „Iași mai verde”.

Cu fonduri europene impresionante pentru educația ieșeană în ultimii 30 de ani, implementăm măsuri rapide și proiecte pentru diminuarea riscului de excluziune și de abandon școlar, cu preponderență pentru elevii aflați în ariile geografice dezavantajate economic sau social.

Mulțumesc pentru parteneriat Inspectoratului Școlar Județean Iași, prin doamna inspector general Antoci Luciana, și primarilor din cele 26 de comune beneficiare, precum și colegilor din Consiliul Județean, care au depus toate eforturile pentru a obține finanțarea”, a declarat Costel Alexe, președintele CJ Iași.

Articolul Consiliul Județean Iași achiziționează microbuze electrice pentru elevii din 26 de comune apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment