Timiș: Consiliul Județean a predat amplasamentul pentru realizarea unui drum între Șag și Sânmihaiu Român – investiție de 15.5 milioane lei

Timiș: Consiliul Județean a predat amplasamentul pentru realizarea unui drum între Șag și Sânmihaiu Român – investiție de 15.5 milioane leiAlin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a participat la predarea amplasamentului către constructor pentru modernizarea DJ 593C Șag – Sânmihaiu Român DJ 591A.

Investiția are o valoare de 15.5 milioane lei, iar fondurile sunt asigurate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

„Și acest nou drum, la fel ca și celelalte proiecte de modernizare și reabilitare pe care le avem în vedere pentru acest an, vizează creșterea siguranței participanților la trafic și sporirea mobilității de deplasare pentru toți timișenii”, a transmis liderul liberal.

„Conform soluției tehnice alese, noul drum va începe din extravilanul localității Șag (DJ 593) și va continua până la intersecția cu DJ 591A în Sânmihaiu Român, lungimea totală fiind de 6,53 km. Vor fi executate și două sensuri giratorii noi, în punctele de pornire din cele două localități. De asemenea, se va moderniza trecerea la nivel cu calea ferată pe care drumul o traversează, inclusiv zona de acces și se vor monta dale elastice între linii.

Proiectul mai include realizarea acceselor la proprietăți, a unor podețe și a trotuarelor pe secțiunea reabilitată. În prezent, actualul drum are porțiuni pietruite, dar și secțiuni în care nu există structură rutieră sau sistem de colectare a apelor pluviale, toate acestea urmând să fie realizate. Durata de execuție va fi de 8 luni de la data emiterii ordinului de începere”, a adăugat conducerea CJ Timiș.

Sursa: Alin Nica

Articolul Timiș: Consiliul Județean a predat amplasamentul pentru realizarea unui drum între Șag și Sânmihaiu Român – investiție de 15.5 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment