Costel Alexe și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Iași

Costel Alexe și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean IașiCostel Alexe și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de președintele al Consiliului Județean Iași.

„Biroul Politic Național al PNL a validat candidatura mea la președinția Consiliului Județean Iași, precum și candidaturile colegilor mei, Mihai Chirica, pentru mandatul de primar al Municipiului Iași și Alexandru Muraru, la alegerile europarlamentare, pe poziția 9 pe lista PNL, loc eligibil. Acum patru ani, am devenit Președinte al Consiliului Județean Iași, prin încrederea și votul ieșenilor. Astăzi, mă simt împlinit că am reușit în acest mandat să facem dreptate Iașului și să îl așezăm acolo unde i-a fost dintotdeauna locul, în topul celor mai dezvoltate județe din România. Candidez pentru un nou mandat de Președinte al Consiliului Județean Iași pentru a continua să facem Iașul puternic și dezvoltat. Candidez pentru a continua să construim în Iași.

Vom continua acest parteneriat pentru Iași, alături de primarul Mihai Chirica, de președintele PNL IASI Alexandru Muraru, de toți primarii liberali și candidații care și-au asumat ca misiune dezvoltarea Iașului. Proiectele Iașului au nevoie de continuitate iar decizia de astăzi a BPN este un vot de încredere că parteneriatul puternic dintre Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași trebuie să continue și în 2024, pentru un Iași puternic în Europa.

Obiectivul PNL Iași pentru alegerile locale din 2024 rămâne ferm: câștigarea Consiliului Județean Iași, primăriilor municipiilor Iași și Pașcani, orașelor Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, respectiv a unui număr de 60 de UAT-uri din județul Iași. Mulțumim, dragi ieșeni, pentru încredere! Rămânem parteneri pentru un #Iași puternic și dezvoltat”, a transmis Costel Alexe, președintele CJ Iași.

Articolul Costel Alexe și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Iași apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment