Mircea Fechet: Primarii liberali din județul Bacău sunt campioni la atragerea fondurilor europene

Mircea Fechet: Primarii liberali din județul Bacău sunt campioni la atragerea fondurilor europenePrimarii liberali din județul Bacău sunt campioni la atragerea fondurilor europene, iar Dărmănești rămâne una dintre cele mai bine administrate localități din județ, conform anunțului făcut de Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și președintele PNL Bacău.

„Unul dintre proiectele în lucru ale primarului liberal Constantin Toma este creșterea eficienței energetice a Liceului Tehnologic din oraș. Investiția este finanțată prin PNRR și are o valoare de peste 9 milioane de lei. Este un proiect care dovedește importanța pe care administrația liberală din Dărmănești o acordă educației, dar și protejării mediului. Felicitări, Toma Constantin și echipei sale. Abia aștept să văd rezultatul final”, a transmis Mircea Fechet.

sursă: Mircea Fechet, Facebook

Articolul Mircea Fechet: Primarii liberali din județul Bacău sunt campioni la atragerea fondurilor europene apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment