Tulcea: Școala Gimnazială Ion Luca Caragiale intră în reabilitare și modernizare, iar investiția se ridică la peste 10 milioane de lei

Tulcea: Școala Gimnazială Ion Luca Caragiale intră în reabilitare și modernizare, iar investiția se ridică la peste 10 milioane de leiȘtefan Ilie, primarul municipiului Tulcea, anunță că Școala Gimnazială Ion Luca Caragiale intră în reabilitare și modernizare. 

,,Lucrările, care vor aduce beneficii reale, prin creșterea calității actului educațional, celor peste 500 de elevi.

Valoarea totală a investiției este de 10.786.215,32 Lei, inclusiv TVA, iar câștigătorul licitației este Asocierea S.C. RAMALINSTAL PROJECT S.R.L. – S.C. GALAXY CONST S.R.L. – S.C. RAMALI CONSTRUCT S.R.L.

Termenul de execuție este de 13 luni, iar perioada de garanţie este de 5 ani, care va începe de la data semnării procesului verbal de recepţie la terminarea lucrărilor.”, a declarat primarul municipiului, Ştefan Ilie pe pagina sa de Facebook.

Articolul Tulcea: Școala Gimnazială Ion Luca Caragiale intră în reabilitare și modernizare, iar investiția se ridică la peste 10 milioane de lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment