Constanța: Primarul Costel Armășescu anunță că au început lucrările de reparații la biserica din satul Runcu comuna Pantelimon

Constanța: Primarul Costel Armășescu anunță că au început lucrările de reparații la biserica din satul Runcu comuna PantelimonPrimarul liberal al comunei Pantelimon Costel Armășescu anunță că au început lucrările de reparații atât la interior cât și la exterior la biserica Sfântul Nicolae. Va fi amenajată curtea dar și căile de acces către zonele de trafic, iar gardul bisericii va fi refacut integral.

,,Împreună cu Preotul Paroh am identificat probleme ce porneau de la acoperișul cu fisuri, fapt ce a dus la multe stricăciuni în interiorul și exteriorul Bisericii. Am consultat și o firmă de specialitate și iată că lucrările au început.

Înfăptuim lucruri bune astăzi, să avem ce lăsa moștenire urmașilor mâine!
Mulțumim tuturor celor implicați, oameni din satul Runcu și tuturor celor care au pus umărul ca această lucrare să prindă contur!.“, a anunțat primarul comunei Pantelimon, Costel Armășescu.

Articolul Constanța: Primarul Costel Armășescu anunță că au început lucrările de reparații la biserica din satul Runcu comuna Pantelimon apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment