Dâmbovița: Primarul liberal din Cojasca a semnat contractul de finanțare pentru o statie de apă nouă

Dâmbovița: Primarul liberal din Cojasca a semnat contractul de finanțare pentru o statie de apă nouăPrimarul interimar liberal Marcel Bamboi din Cojasca a semnat la Ministerul Dezvoltării contractul pentru proiectul „Captare Gospodărie de apă și conducte de distribuție apă în satul Iazu”, cu finanțare de peste 3,9 milioane de lei.

„Primul contract de finanțare, semnat din cele trei pe care le avem în desfășurare pe Anghel Salighy, este vorba de <Captare Gospodărie de apă și conducte de distribuție apă în satul Iazu> , mai exact o stație de apă nouă, mult îmbunătățită față de cea existentă în momentul de față în satul Fântânele, aceasta va fi amplasată în satul Iazu și practic vă deservi întreaga Comună Cojasca, capacitatea ei de a pompa si de a distribui apa fiind mai mare.

Urmează și <Extinderea stației de epurare, ape uzate menajere> și <Extindere rețea de canalizare în satele Fântânele, Cojasca și Iazu>.”, a precizat Marcel Bamboi.

Semnarea contractului este încă un pas important pentru dezvoltarea comunei:

„Vă asigur că tot ce fac zi de zi este să mă gândesc la dezvoltarea Comunei Cojasca, la proiecte de investiții în toate domeniile pe care le pot accesa, pentru un viitor mai bun, al nostru și al copiilor noștri.”, a transmis liberalul.

Articolul Dâmbovița: Primarul liberal din Cojasca a semnat contractul de finanțare pentru o statie de apă nouă apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment