Mesajul Președintelui Klaus Iohannis cu ocazia evenimentului „The Future of Higher Education – Bologna Process Researchers’ Conference”

Mesajul Președintelui Klaus Iohannis cu ocazia evenimentului „The Future of Higher Education – Bologna Process Researchers’ Conference”Mesajul Președintelui României, Klaus Iohannis, cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la înființarea Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I”

Mesajul Președintelui României, Klaus Iohannis, cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la înființarea Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I”

Președintele României, Klaus Iohannis a vorbit în cadrul celei de-a cincea ediții a evenimentului „The Future of Higher Education – Bologna Process Researchers’ Conference”.

”Am acordat Înaltul Patronaj celei de-a cincea ediții a evenimentului „The Future of Higher Education – Bologna Process Researchers’ Conference” în semn de apreciere pentru implicarea susținută și eforturile organizatorice ale Unității Executive pentru Finanțarea Învățământului Superior, Cercetării, Dezvoltării și Inovării. UEFISCDI rămâne unul dintre partenerii constanți ai Administrației Prezidențiale, iar activitatea instituției de sprijinire a cercetării românești este recunoscută și apreciată.

Scopul acestor conferințe este remarcabil: contribuie la creșterea vizibilității rezultatelor activităților de cercetare care se referă la implementarea obiectivelor Procesului Bologna și comunică, de asemenea, rezultatele miniștrilor educației care se întrunesc în Conferința Miniștrilor, organizată ulterior.

Dumneavoastră, cercetătorii angrenați în Procesul Bologna, aveți un rol-cheie în a ne ajuta să înțelegem experiența unică pe care o reprezintă Spațiul European al Învățământului Superior. Cu toate că încă mai este mult de făcut pentru a conecta și a face compatibile toate sistemele educaționale din acest spațiu, evenimente precum cel care începe astăzi pot contribui semnificativ la eforturile de atingere a acestor obiective.”, a fost mesajul liberalului Klaus Iohannis.

Sursă: Facebook Administrația Prezidențială a României

Articolul Mesajul Președintelui Klaus Iohannis cu ocazia evenimentului „The Future of Higher Education – Bologna Process Researchers’ Conference” apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment