Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a prezentat lista pentru alegerile europarlamentare

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a prezentat lista pentru alegerile europarlamentarePreşedintele PNL Nicolae Ciucă a prezentat lista pentru alegerile europarlamentare

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a prezentat lista pentru alegerile europarlamentare

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a transmis că lista PNL pentru alegerile europarlamentare este formată dintr-o echipă de oameni performanți, serioși și care au dovedit că pot obține rezultate pentru România și pentru români.

Aceștia sunt Rares Bogdan, Dan Motreanu, Adina Ioana Vălean, Daniel Buda, Siegfried Muresan, Mircea Hava, Falca Gheorghe, Virgil Popescu, Alexandru Muraru și Mara Mareş.

”Candidații PNL vor merge în Parlamentul European să apere cauza României, să faciliteze atragerea de fonduri pentru dezvoltare și să găsească soluții europene la problemele românilor.

Am votat în Biroul Politic Național și Alianța pentru alegerile europarlamentare, pe care o vom valida în Consiliul Național de duminică. Aceasta este una pentru stabilitate și dezvoltare. Am lăsat deoparte diferențele politice pentru ca România să aibă o voce mai puternică în Europa. Pentru a obține un sprijin mai mare pentru fermierii români, pentru a absorbi mai multe fonduri europene, pentru a avea drumuri mai bune și mai sigure și pentru a realiza investiții în domenii-cheie, cum sunt sănătatea sau educația.

Totodată, azi, în ședința BPN, am votat candidatul pentru Primăria Capitalei – pe medicul și profesorul Cătălin Cîrstoiu – dar și o parte dintre candidații PNL pentru alegerile locale. Aleșii locali liberali au dovedit că sunt cei mai buni gospodari ai fondurilor europene, modernizând comunitățile locale și dezvoltând România.”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Articolul Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a prezentat lista pentru alegerile europarlamentare apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment