Primarul Dorin Lojigan a anunțat că autobuzele hibrid vor fi în curând puse în circulație la Câmpia Turzii

Primarul Dorin Lojigan a anunțat că autobuzele hibrid vor fi în curând puse în circulație la Câmpia TurziiPrimarul Dorin Lojigan a anunțat că autobuzele hibrid vor fi în curând puse în circulație la Câmpia Turzii

Primarul Dorin Lojigan a anunțat că autobuzele hibrid vor fi în curând puse în circulație la Câmpia Turzii

Dorin Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii, a anunțat că autobuzele hibrid vor fi în curând puse în circulație la Câmpia Turzii.

”Ne apropiem cu pași repezi de momentul în care autobuzele hibrid (diesel + electric) ale firmei Transport Local Câmpia Turzii vor fi puse în circulație.

În prezent, se montează automatele de eliberare a biletelor. Acestea sunt deja disponibile pe străzile Nicolae Titulescu, Gheorghe Lazăr, Ialomiței, Gării și Avram Iancu (zona Apollo).

Traseele firmei Transport Local Câmpia Turzii vor conecta cartierele municipiului, oferind cetățenilor o modalitate modernă și confortabilă de a se deplasa. Astfel, se va putea circula cu ușurință din cartierul Sâncrai până pe Șarât, sau de la Lut până la Blocuri.”, a declarat edilul liberal Dorin Lojigan.

Sursă: Facebook Dorin Lojigan

Articolul Primarul Dorin Lojigan a anunțat că autobuzele hibrid vor fi în curând puse în circulație la Câmpia Turzii apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment