Constanța: Vergil Chițac primarul municipiului nu o să transforme niciodată spațiile verzi în terenuri construibile

Constanța: Vergil Chițac primarul municipiului nu o să transforme niciodată spațiile verzi în terenuri construibileVergil Chițac, primarul municipiului Constanța, anunță că nu o să transforme niciodată spațiile verzi în terenuri construibile în contextul reabilitării Parcului de la Gară.

,,În contextul reabilitării Parcului de la Gară, am fost întrebat dacă se vor construi blocuri de locuințe în locul spațiilor verzi.
Nu îmi doresc să repet greșelile vechii administrații, motiv pentru care nu voi transforma niciodată spațiile verzi în terenuri construibile.

Am tot vorbit despre importanța acestor zone de recreere într-un mediu urban aglomerat cum este Constanța. Avem nevoie de parcuri și locuri amenajate în care comunitatea să își petreacă timpul liber și să se poată relaxa, cu atât mai mult cu cât orașul nu dispune de foarte multe astfel de zone.

Este normal, așadar, să prioritizăm lucrările de reabilitare și modernizare a astfel de spații, mai ales dacă ne gândim și la potențialul turistic pe care îl are Constanța. Trebuie, așadar, ca interesul nostru să se răsfrângă și asupra îmbunătățirii aspectului orașului, iar zonele verzi joacă un rol semnificativ în acest sens.

Mă bucur să văd că interesul cetățenilor se concentrează pe dezvoltarea și reabilitarea spațiilor verzi și că își dau seama cât de esențiale sunt pentru comunitatea noastră.“, a transmis edilul municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Sursă: Facebook, Vergil Chițac

Articolul Constanța: Vergil Chițac primarul municipiului nu o să transforme niciodată spațiile verzi în terenuri construibile apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment