Deputatul Cristian Buican: Emil Gînju este candidatul PNL pentru primăria Horezu

Deputatul Cristian Buican: Emil Gînju este candidatul PNL pentru primăria HorezuDeputatul Cristian Buican Emil Gînju este candidatul PNL pentru primăria Horezu

Deputatul Cristian Buican Emil Gînju este candidatul PNL pentru primăria Horezu

Deputatul Cristian Buican, Președintele PNL Vâlcea, a anunțat că Emil Gînju este candidatul PNL pentru primăria Horezu.

”Am participat la Horezu la ședința CCL prin care Emil Gînju a fost desemnat drept candidat la funcția de primar al orașului.

Candidatul PNL este un avocat din baroul Vâlcea cu o lungă experiență, un liberal și un fiu al orașului gata să-și pună competența în slujba cetățenilor așa cum a făcut și bunicul său, omonim, în 1990 când s-a aflat printre refondatorii organizației Partidului Național Liberal la Horezu.

Candidatul PNL Emil Gînju aduce cu sine cunoștințele, energia și devotamentul pentru cetățenii orașului Horezu, valori care i-au fost cultivate din familie.

Conducerea PNL Vâlcea are toată încrederea în capacitatea sa de a dezvolta comunitatea și de a spori bunăstarea concetățenilor săi.

Personal, mă pun chezaș pentru domnul Emil Gînju și echipa sa și, în același timp, îl asigur de tot sprijinul meu.”, a declarat liberalul Cristian Buican.

Sursă: Facebook Cristian Buican

Articolul Deputatul Cristian Buican: Emil Gînju este candidatul PNL pentru primăria Horezu apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment