Europarlamentarul Siegfried Mureșan: Săptămâna aceasta o dedic evenimentelor cu tineri în care discutăm despre beneficiile pe care apartenența la Uniunea Europeană le-a adus României

Europarlamentarul Siegfried Mureșan: Săptămâna aceasta o dedic evenimentelor cu tineri în care discutăm despre beneficiile pe care apartenența la Uniunea Europeană le-a adus RomânieiSiegfried Mureșan, europrlamentar PNL, a declarat că săptămâna aceasta o dedică evenimentelor cu tineri în care dicută despre beneficiile pe care apartenența la Uniunea Europeană le-a adus României.

„Săptămâna aceasta o dedic evenimentelor cu tineri în care discutăm despre beneficiile pe care apartenența la Uniunea Europeană le-a adus României.

Ieri am fost la evenimentul «Empowered Youth», organizat de Asociația Umanistă Română, unde le-am transmis tinerilor din județele Olt, Prahova, Călărași și Municipiul București, care vor vota pentru prima dată în cadrul alegerilor din 9 iunie, că un cetățean informat este un cetățean puternic și că prin exercitarea dreptului de vot vor trimite în Parlamentul European pe acei reprezentanți care să le reprezinte interesele.

Vineri, mă voi afla în Hunedoara, orașul meu natal, alături de tinerii liberali pentru a dezbate viitorul european al României și idei despre dezvoltarea comunității hunedorene cu sprijinul fondurilor europene.

Sâmbătă, continuăm seria de întâlniri cu tinerii la evenimentul «Europa în localitatea ta» organizat de Tineretul Național Liberal la Pitești. Prin intermediul acestei serii de evenimente, luăm pulsul comunităților locale și oferim soluții europene pentru dezvoltarea acestora”, Siegfried Muresan, europarlamentar PNL.

sursă: Siegfried Mureșan, Facebook

Articolul Europarlamentarul Siegfried Mureșan: Săptămâna aceasta o dedic evenimentelor cu tineri în care discutăm despre beneficiile pe care apartenența la Uniunea Europeană le-a adus României apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment