Raluca Turcan a avut o întrevedere cu Rachida Dati, ministra Culturii din Franța

Raluca Turcan a avut o întrevedere cu Rachida Dati, ministra Culturii din FranțaRaluca Turcan, minsitra Culturii, a avut o întrevedere cu Rachida Dati, ministra Culturii din Franța.

„Prietenia longevivă româno-franceză s-a transformat, de-a lungul anilor, într-un parteneriat strategic cu efecte benefice pentru mediul cultural din ambele țări. Expoziția istorică a marelui sculptor Constantin Brâncuși, organizată de Centrul Pompidou în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe prin Ambasada României în Franța și Institutul Cultural Român, este încă o dovadă a potențialului extraordinar al acestui parteneriat.

Am discutat, totodată, despre viitoarele proiecte culturale comune și am resimțit aceeași deschidere ce definește în mod tradițional legăturile dintre cele două state. Există, din partea ambelor guverne, un puternic angajament de a continua dezvoltarea acestei colaborari și susținerea mai multor evenimente culturale comune”, a transmis Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii.

sursă: Raluca Turcan, Facebook

Articolul Raluca Turcan a avut o întrevedere cu Rachida Dati, ministra Culturii din Franța apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment