Bihor: primăria Oradea modernizează două străzi din cartierul Oncea – a fost turnat primul strat de asfalt

Bihor: primăria Oradea modernizează două străzi din cartierul Oncea – a fost turnat primul strat de asfaltConducerea primăriei Oradea a transmis că modernizarea străzilor Agronomului și George A. Petre din cartierul Oncea se apropie de final. Primul strat de asfalt a fost turnat.

„Lucrările de modernizare la cele două străzi paralele au fost începute în septembrie anul trecut, acestea constând în: canalizarea pluvială, terasamentele, montarea bordurilor, amenajarea trotuarelor și accesurilor la proprietăți. În continuare, vor fi realizate marcajele și montate indicatoarele rutiere.

Executantul lucrărilor este S.C. PORRCONSTRUCT SRL, valoarea contractului de lucrări în cazul străzii Agronomului fiind de 363.675,41 lei fără TVA, iar pentru George A. Petre de 309.588,54 lei fără TVA”, au adăugat reprezentanții administrației locale din Oradea.

Sursa: Primăria Oradea

Articolul Bihor: primăria Oradea modernizează două străzi din cartierul Oncea – a fost turnat primul strat de asfalt apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment