Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a participat la ședința Colegiului Director Județean al organizației Brașov

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a participat la ședința Colegiului Director Județean al organizației BrașovPreşedintele PNL Nicolae Ciucă a participat la ședința Colegiului Director Județean al organizației Brașov

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a participat la ședința Colegiului Director Județean al organizației Brașov

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a transmis că a participat la ședința Colegiului Director Județean al organizației Brașov pentru a fi alături de cei mai buni candidați pentru președinția CJ și primăria municipiului reședință de județ.

”PNL propune la Brașov oameni cu experiență, care au ocupat în trecut funcțiile pentru care se vor lupta în 9 iunie.

Adrian Ioan Veştea va reveni la conducerea Consiliului Județean Brașov, unde a deblocat și finalizat proiectul aeroportului de la Ghimbav. Ca specialist în administrația publică locală, George Scripcaru va scoate amatorismul din primărie, pentru a readuce aici calitatea.

Am venit la Brașov ca să sprijin doi experți în administrație publică. Oamenii știu că diferența o fac faptele și reușitele lăsate în urmă de cei doi. Brașovenii vor putea alege un parteneriat al specialiștilor în dezvoltare locală: tandemul format din Adrian Veștea la nivel de județ și George Scripcaru la primărie.”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Articolul Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a participat la ședința Colegiului Director Județean al organizației Brașov apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment