Brașov: Viceprimarul Sebastian Rusu a anunțat candidatul PNL la Primăria Municipiului Brașov, George Scripcaru

Brașov: Viceprimarul Sebastian Rusu a anunțat candidatul PNL la Primăria Municipiului Brașov, George ScripcaruBrașov Viceprimarul Sebastian Rusu a anunțat candidatul PNL la Primăria Municipiului Brașov, George Scripcaru

Brașov Viceprimarul Sebastian Rusu a anunțat candidatul PNL la Primăria Municipiului Brașov, George Scripcaru

Rusu Sebastian Mihai, viceprimarul Brașovului, a anunțat candidatul PNL la Primăria Municipiului Brașov, George Scripcaru.

”Președintele partidului, Nicolae Ionel Ciucă a venit special la Brașov pentru acest eveniment important, împreună cu secretarul general Lucian Bode. Cu președintele PNL Brașov, Adrian Ioan Veştea le-am mulțumit pentru susținere și prezență, îi așteptăm să ne bucurăm după 9 iunie.

În calitate de președinte al organizației municipale PNL Brașov am avut plăcerea și onoarea de a deschide ședința de nominalizare a candidatului nostru, colegul George Scripcaru, la postul de primar al comunității brașovene.

După 4 ani de non-administrație locală a venit momentul ca Brașovul să se întoarcă la o administrație performantă, capabilă să producă o modernizare și o dezvoltare în raport cu provocările și standardele secolului 21.

De asemenea, orașul Brașov are nevoie de o administrație care să producă prosperitate pentru toată comunitatea brașovenilor, nu numai pentru interese de partid.

La organizația municipală PNL Brașov există o echipă puternică, competentă și unită, care va depune toate eforturile și se va dedica întru-totul obținerii victoriei în alegerile locale din 9 iunie. O victorie în municipiul de reședință reprezintă, de fapt, succesul tuturor: a organizației noastre, a organizației județene, a Partidului Național Liberal și, bineînțeles, a tuturor brașovenilor.

Îi urez succes colegului meu George Scripcaru. Suntem alături de el, credem cu toții în victoria lui, credem în PNL și în valorile liberale. Împreună, pentru victorie!”, a declarat liberalul Rusu Sebastian Mihai.

Sursă: Facebook Rusu Sebastian Mihai

Articolul Brașov: Viceprimarul Sebastian Rusu a anunțat candidatul PNL la Primăria Municipiului Brașov, George Scripcaru apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment