Cluj-Napoca: Primarul Emil Boc a primit vizita delegației Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați (UNHCR)

Cluj-Napoca: Primarul Emil Boc a primit vizita delegației Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați (UNHCR)Cluj Napoca Primarul Emil Boc a primit vizita delegației Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați (UNHCR)

Cluj Napoca Primarul Emil Boc a primit vizita delegației Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați (UNHCR)

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, a primit vizita delegației Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați (UNHCR).

”Ieri, 28 martie, în sala de sticlă a Primăriei Cluj-Napoca am primit vizita delegației Reprezentanței în România a Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR). Subiectele întâlnirii au vizat proiectele și sesiunile de coordonare derulate de către UNHCR în Cluj-Napoca, precum și sprijinul acordat de Primărie refugiaților găzduiți în Cluj-Napoca.

Am discutat despre continuarea cooperării și a sprijinului oferit refugiaților din Ucraina și despre protecția oferită în Cluj-Napoca celor mai vulnerabili dintre noi. Primăria continuă programe precum cel de suport pentru plata chiriei, acordarea de servicii stomatologice gratuite și avem în vedere programe noi precum sprijinul lunar pentru copiii cu dizabilități.

Orașele devin mozaicuri de culturi, Clujul fiind recunoscut pentru multiculturalitatea sa și modul în care comunitatea noastră a învățat „arta de a trăi împreună”.

În anii 2022 și 2023, în semn de solidaritate și sprijin, Municipiul Cluj-Napoca prin colaborarea cu cetățenii, orașele înfrățite, instituțiile publice, mediul academic, mediul de afaceri și organizațiile non-profit din oraș a realizat demersurilor privind colectarea și achiziționarea de produse (produse alimentare, medicamente, produse de igienă, îmbrăcăminte, încălțăminte, stații radio, lanterne, materiale suport) și transportul acestora către cetățenii greu încercați.”, a declarat edilul liberal Emil Boc.

Delegația Înaltului Comisariat ONU pentru refugiați (UNHCR) a fost compusă din:

  • Pablo Zapata – Reprezentantul UNHCR România,
  • Andrea Groves – Șefa Biroului Suceava,
  • Lauren Borgl – Ofițer Asociat de Protectie,
  • Sitar Marian – Asociat Senior Pentru Protectia Copilului.

Sursă: Facebook Emil Boc

Articolul Cluj-Napoca: Primarul Emil Boc a primit vizita delegației Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiați (UNHCR) apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment