Constanța: S-a semnat contractul de finanțare pentru proiectul ,,Înființare sistem canalizare în sat Lipnița comuna Lipnița“

Constanța: S-a semnat contractul de finanțare pentru proiectul ,,Înființare sistem canalizare în sat Lipnița comuna Lipnița“Primarul liberal Nicolae Florin Dinu anunță că a semnat contractul de finanțare pentru proiectul ,,Înființare sistem canalizare în sat Lipnița, comuna Lipnița, judetul Constanța“.

,,Împreună cu domnul ministru Adrian -Ioan Veștea, am semnat contractul de finanțare pentru proiectul ,,Înființare sistem canalizare în sat Lipnița, comuna Lipnița, judetul Constanța! 

Am obținut finanțarea în anul 2021 iar până azi când am semnat contractul s-a muncit foarte mult, pentru că am pornit de la zero.

Valoarea investiției va fi de 14.312.105,20 lei.

Acum urmează procedura de licitație pentru proiectare și execuție.

Acest proiect este cel mai important pentru comuna noastră, fiind cheia ușilor închise pentru obținerea finanțării a proiectelor de asfaltare. Eu vin cu fapte nu cu vorbe! a transmis Dinu Nicolae Florin, primarul comunei Lipnița.

Articolul Constanța: S-a semnat contractul de finanțare pentru proiectul ,,Înființare sistem canalizare în sat Lipnița comuna Lipnița“ apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment